Фестивал Солта на живота

Окаляните лица на Фестивала!

Здравейте, кални бургазлии и гости на града ни!

Както ви обещахме – вече може да откриете своето окаляно лице в галерията в нашия сайт със снимките на всички, които се престрашиха и ни позволиха да снимаме окаляните им лица по време на Фестивала на солта на 23.08.2013 на басейните с луга и лечебна кал на Атанасовското езеро, организиран от Проект „Солта на живота”, LIFE+.

Разбира се, повечето от вас искрено се забавляваха и това личи от усмихнатите ви лица. Можете да видите снимката си и да си я запазите за спомен в Галерията на сайта на адрес:

http://www.saltoflife.biodiversity.bg/bg/Okalyani_litsa-p413

Екипът на проект „Солта на живота” благодари на всички, които застанаха пред нашата камера и обещава да използва снимките само за целите на проекта – опазване на лагуната Атанасовско езеро и популяризиране на възможностите за природосъобразен туризъм, които ни предлага. Надяваме се да станете наши приятели и съмишленици в общата кауза да опазим езерото и природата на България!
За да сте информирани за всичко, което правим – следете новините на страницата на проекта ни http://www.saltoflife.biodiversity.bg/bg/, страницата на Българска Фондация Биоразнообразие http://www.bbf.biodiversity.bg/ или станете наши приятели във Фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=100001664778072