Галерия

Фестивал на солта 2014
Тази година имаме удоволствието да ви представим снимките на двама фотографи и половина :). Изберете си вашите любими снимки.
Гласове от лагуната
Представяме ви звуци от лагуната, записани по време на фестивала "Включи града" от Южната част на езерото - 6,7 и 8 юни 2014
Карнавал на биоразнообразието - „Жители на езерата – пернати, космати, люспести и гладки, с корен и листа, с тънички крилца“
Тук може да видите снимки от четвъртото издание на Карнавала на биоразнообразието, който се проведе на 30 май 2014 г. на открита сцена "Охлюва" в Морската градина. Повече от 100 деца от 10 учебни заведения в Бургас се включиха в празника и създадоха празнична атмосфера за всички гости, преподаватели и родители.
Фестивал на солта
С известно закъснение, но за сметка на това с голямо количество снимки - може да се потопите в първото издание на Фестивала на солта, който се случи на брега на лагуната в един слънчев и почти неветровит следобед на август.
Атанасовден за Атанасовско езеро
Представяме ви интервюто на Р.Ценова от проект Солта на живота пред радио Фокус, във връзка с честването на Атанасовден за Атанасовско езеро - 18 януари 2013 г.
Чуйте звуковия файл :)