Арт инсталации и изложби

Изложбата „симБиотично“
Пътуващата изложба "симБиотично" е резултат от експерименталната работа на четирима млади хора от Бургас (еколог - Диана Павлова, двама архитекти - Мариана Сърбова и Галина Милкова и дизайнер - Недко Николов) и е вдъхновена и посветена на едно езеро с огромна научна, познавателна и консервационна стойност - Атанасовско езеро.
Мариана Сърбова и нейния проект СОЛ
Мариана e архитект по професия и художник по душа, за който природата и общуването с нея е голямо вдъхновение. Завършила е специалност „Архитектура“ в УАСГ и „Дизайн“ в Hochschule fur Technic Щутгарт.  Съосновател на “Хамалогикa” и Детска Лаборатория, член на сдружение Трансформатори.  Участие и селекция в топ 10 на TileAward 2014, организиран от Agrob Buchtal, участие в CONTEMPO 2014, Варна с проекта СОЛ. Награда от "Архимория" - Бургаски архитектурни награди за Морски център Магазия. 
Think Forward и инсталацията SALGHT
Think Forward е българско независимо творческо обединение на архитект Галина Милкова и дизайнера Недко Николов, основано през 2013 г.
Нашата практика излиза извън пределите на архитектурно-дизайнерската. Вълнуват ни социални, етични, екологични проблеми и търсим тяхното иновативно решение чрез средствата на изкуството и новите технологии. През 2014 г. създадохме приложно-теоретична философска школа за изкуства, чиято платформа е нашият двигател – ЕСТ-ЕТИКА.